Szűrés

A(z) Dell Latitude kulcsszót tartalmazó cikkek

Digitális nomádok és tökéletes társaik

2019. június 7. -

Míg a ’90-es években általános volt, hogy a számítógépek helyhez kötöttek, napjainkban egyre inkább elképzelhetetlen, hogy ne vigyük bárhová magunkkal őket. Nemcsak személyes felhasználás céljából, de a freelancerek és digitális nomádok korában a munkánk miatt is kulcsfontosságú, hogy könnyen hordozható és kezelhető, de rendkívül okos masinákkal rendelkezzünk.

Tovább

Teljesítmény, biztonság, szemet gyönyörködtető kivitel

2019. május 16. -

A Dell Technologies újratervezte 10. generációs Latitude üzleti számítógépeit, amelyek még elegánsabbak, kompaktabbak és könnyen hordozhatók, ezáltal megfelelnek a munkaerő folyamatosan változó igényeinek. A fejlesztések célja, hogy elősegítse az üzleti felhasználók számára a hatékony munkavégzést, függetlenül attól, hogy mikor, hol és hogyan végzik feladataikat. A Dell új portfóliójának tervezése során emellett figyelembe vette az informatikai és üzemeltetési részlegek igényeit is.

Tovább

Dell újdonságok a CES-en

2019. január 9. -

A Dell több mint harminc év céltudatos innovációjára épülő, új és továbbfejlesztett termékek és szoftverek sorát mutatta be a CES-en.

Tovább

Dell notebookok extrém körülményekre tervezve

2018. november 14. -

A világ legkeményebb munkáihoz a legkeményebb képzésekre van szükség. A Dell ezen gondolat mentén fejlesztette ki és büszkén mutatja be a Rugged notebookok új generációját, a Dell Latitude 7424 Rugged Extreme, valamint a Dell Latitude 5424 és 5420 Rugged gépeket. 

Tovább